✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, June 09, 2010

Senarai Pemenang Giveaway n Penyertaan Pertama


Dah lama gile aku x update pemenang Giveaway yang aku anjurkan...n xde sambutan langsung...sedey tol......mintak maaf banyak2 kepada sesiapa yang menunggu....disebabkan keje yg banyak n xde mase nak mengupdate blog niey n x da personal PC n Internet...jutaan mintak maaf kat uol...sori sangat....hadiah pon aku x sempat nak pos...Insyaallah dalam bulan depan aku pos...

Penyertaan Pertama : Zainab Kulim (Link)

Pemenang Bulan April :
Kinsyakrn (Link)
Suzie284 (link)

Pemenang Bulan Mei :
Manja-kusayang (Link)
Yananuar-contest (Link)

Pemenang Bulan Jun :
seindahbayu (Link)

Pemenag Bulan Julai :
Hanyacontest (Link)

Pemenang Bulan September :
Yangbaik-biz (Link)

Pemenang Bulan Oktober :
Armasaida (Link)

Pemenang Bulan Disember :
yangbaik-biz (Link)

k..kepada pemenang jgn lupa bagi add uol....n yg dah bagi tu tq...sori bebanyak coz buat uol tertunggu2 tau...

n hadiah mengikut bulan yea...tunggu je tau....

Monday, May 03, 2010


Zaikulim
Kinsyakrn
Seindahbayu
Suzie284
yangbaik-biz (anak pertama)

yangbaik-biz (anak ke2)

armasaida

manja-kusayang

ckynhashim

yananuar-contest

hanyacontest

nurnuha-syakila


kepada nama yang tertinggal sila bagitahu yerk...n jgn kecil hati....


Saturday, May 01, 2010

Tarikh Tutup Giveaway


Dengan ini diisthiharkan..
Tarikh Tutup Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha
ditutup mulai 1 Mei 2010...

Terima Kasih di atas penyertaan anda semua

kepada yang telah menyertai giveaway ini aku ucapkan bebanyak terima kasih diatas kesudian korang semua...walaupon x ramai yang menyertai giveaway niey...

aku akan update peserta2 yang telah menyertai giveaway nieydalam masa seminggu dan aku akan umumkan pemenang mengikut syarat2 yang telah ditetapkan......n korang kenalah tungguuuuuuuuuuuu...sebab mama skang tgh keBZan...

hope korang sabar erk..


Sunday, April 25, 2010

JoM ke BLOG terBAru MaMA icHA


aku rase boring sgt ngan blog niey coz langsung x nampak menarik...
n line kat link2 yang ade wat aku rase x puas hati...dah banyak kali edit tapi x hilang gak line2 yang ade...
so dengan x membuang masa aku telah melahirkan sebuah blog yang terbaru wat korang semua
just klik di sini


" Teratai Mewangai "

Friday, April 23, 2010

Byzura Razali's Blog Giveaway

Sticky Mode until 23/4/2010, plz scroll down for new entry.....
*
*
Salammmm…

Giveaway niey aku dapat tahu dari MALAYSIA Giveaway…Giveaway niey anjuran dari Blog Byzura Razali’s sempena anniversary blognye yang pertama…ni antara hadiah2 yang ditawarkan
A: Power Rangers Solaris Knight Gear

*
*
B: High Speed Racing Track Starter Set
*
*
C: Girl's Favorites Fashion Beauty Set
*
*
D: Daintiness Foodstuff Piano
*
*
Mudah saje..hanya ikut 3 langkah ini… :
1. Link Byzura Razali’s @ ur bloglist http://byzurarazali.blogspot.com
2. Ini sangat penting…tinggalkan komen di entri tersebut
Pilihan: Jika anda yang bertuah, hadiah yang mana anda akan pilih? A,B,C or D???
Nickname :
Blog Url :

Example :
A/Byzura/http://byzurarazali.blogspot.com/
Dan inilah yang saye pilih..
C/Farra/http://mybaby-farisha.blogspot.com
nak tahu kenapa aku pilih C...cos anak aku girl...mesti syok dapat hadiah niey...lagilah 5hb 5 niey 1st birthday Icha....hope Icha dapat giveaway nie...sonoknyer...

3.Finally put this banner @ ur blog sidebar & link back to my blog.
p/s:Jangan lupa tinggalkan komen eh kat blog Byzura Razali’s.Kalau u all lupa nak leave comment tak dapek nak tolong okeh.....
Mystery gift for top referral tooo.....confirm bukan toys!!! :P
Hurry up!!! This giveaway ends 23 April 2010!!!
Good Luck!! :D
***

Thursday, April 22, 2010


Cerita Terbaru
Klik Di sini

Wednesday, April 21, 2010

LAYOUT MUKE SENDIRI


Nak cerita selanjutnya
Klik di sini... 

Monday, April 19, 2010

Suntikan H1N1


Cerita Terbaru

:::: Suntikan H1N1 ::::

Cerita Sedih..Jom Bace ramai2...


Cerita Sedih...nak bace...klik sini

:::: KLIK ::::



 

blogger templates | Make Money Online