✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Sunday, March 21, 2010

Giveaway Birthday PreseNt for My Baby from Mama Icha

Sticky Mode untill 1 Disember Mei 2010 




Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha


Bissmillahhirahmannirahim 
Ni 1st giveaway yang aku wat sejak terciptanya blog ini, giveaway niey tercipta sempena tarikh lahir Icha yang pertama pada 5hb 5 niey...…so jomlah join…


Nak tahu kenapa aku pilih tajuk Giveaway niey??//...
Sebab aku nak baby u’oll dapat hadiah sempena hari lahir baby u’oll...
Kira macam hadiah harijadilah...


Nak tahu syarat2 tuk dapat present niey??...
Senang jerk...



~~ Giveaway niey bermula dari hari ini9 Mac hingga 1Disember Mei 2010....


~~WAJIB menjadi followers blog Mama IchaPutri Farisha dan Izzat Akiff....yang belum tu lekas2 jadi followers...kalu x...disqualified... 


~~Letak Banner di sidebar blog anda dan linkback...(WAJIB)


~~U o’ll wat 1 en3 mengenai tentang diri baby u’oll (kalu bleh wat entri sebulan sebelum tarikh lahir baby anda,sebab senang mama icha nak blogwalking)......mesti ada butir2 diri seperti : Nama, Tarikh Lahir, Tempat Lahir, umur baby anda skang, berat dan tinggi semasa dilahirkan, perkembangan baby anda skang dan nama anda..jangan lupe gamba sekali...n pastikan wat sticker mode hingga ke tarikh lahir baby anda...


~~Baby u’oll mesti dilahirkan antara bulan April 2006 hingga bulan Disember 2009  iaitu dari umur sebulan ke 4 tahun lebey pada 31 Disember 2010.....xkesahler ade anak kembarker...ade anak 2,3 orang..baru lahirker.....yang penting umurnyer x lebey dari 5 tahun...ok..(Jelas x?..x jelas sila gi ker blog mama icha n go to chatbox mama icha...gerenti akan dibalas segala jawapan anda)....
~~Bagi yang lahir bulan 1 hingga bulan 3...soriler sebab bulannyer dah lepas...xper....tahun depan cube lagi...tupon kalu giveaway niey masih berjalan....harap2lah ye...cepat wat entri anda...bulan depan dah bulan 4...cepat... cepat... cepat... cepat...


~~Ni syarat yang perlu anda fahamkan....hanya 2 orang baby saje yang akan terpilih setiap bulan....dan jika dalam bulan April contohnya ade 5 baby yang sambut hari lahir....Wakil dari Mama Icha akan membuat undian dan hanya akan ade 2 baby saje yang layak untuk mendapat hadiah (kalu nak hadiah..buat entri yang sangat menarik untuk memancing undi)..dan jika hanya ade sorg baby yang lahir pada satu2 bulan...so hanya baby tu layak dapat hadiah..begitu jugak kalu hanya ade 2 baby dalam satu2 bulan....bertuah sungguh baby itu...hihihihihi...


~~Mama Icha akan senaraikan name2 n gambar baby yang join giveaway niey dan akan update setiap bulan


~~Kalau dah siap entri anda sila linkback dan tinggalkan komen anda di entri niey....(WAJIB)


~~Nak tahu hadiah2nyer..jeng jeng jeng...opppppppssssssss.....biarlah rahsia....x supriseler kalu bagitau...


~~Jangan lupa untuk war2kan pada rakan2 anda... 


syarat terbaru
notakaki: jika hanya ade penyertaan yang kurang dari 7 orang dari tarikh tutup giveaway ini...kepada 7 penyertaan semua akan diberi hadiah....jika lebey dari 7 orang undian akan dibuat mengikut syarat2.... 

:::::: sELamAt bErgiVEaWAy ::::::



Terima Kasih Kepada Yang Sudi Join Giveaway Niey.... .......





8 Comments:

  1. yangbaik said...
    salam,
    penyertaan aye untuk contest ni... suka suki...
    http://yangbaik-biz.blogspot.com/2010/03/penyertaan-giveaway-birthday-present.html
    widurisha said...
    Salam,
    Saya nak join juga contest ni, ni link saya...
    http://hanyacontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-birthday-present-for-my-baby.html

    Kalau tak lengkap beritahu ya.
    Thanks
    YanaNuar said...
    Hai salam kenal..

    Nak join jugak GA nih..dah siap wat n3 kat blog..terjah la nanti yek =)

    http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/04/giveaway-birthday-present-for-my-baby.html

    *Psst..dah wat sticky mode dah..harapnya sume dah lengkap..kalau ada yg tak menepati syarat gitau la yek ^_^
    CkYnHaShiM said...
    hai salam kenal mama icha...

    ai joint gak ye..detik2 terakhir kot ni yerk..

    ni link nye ye...

    http://ckynhashim.blogspot.com/2010/04/giveaway-birthday-present-for-my-baby.html

    tq
    SHAZA said...
    Salam kenal, saya join yerk...
    ni link saya:
    http://manja-kusayang.blogspot.com/2010/04/giveaway-birthday-present-for-my-baby.html

    tqvm...
    syakila said...
    kila join

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/04/giveaway-birthday-present-for-my-baby.html
    SHAZA said...
    harap ada peluang yerk...
    saya nak sgt join wlpon dah
    last2 ni...
    ni link saya, sila check yer:
    http://manja-kusayang.blogspot.com/2010/04/giveaway-birthday-present-for-my-baby.html
    tqvm...
    arma said...
    salam..mama Icha, saya dah join in last minute ni.link saya dan jemput singgah blog kami.

    http://armasaida.blogspot.com/2010/04-giveaway-birthday-present-for-my-baby.html

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online