✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, June 09, 2010

Senarai Pemenang Giveaway n Penyertaan Pertama


Dah lama gile aku x update pemenang Giveaway yang aku anjurkan...n xde sambutan langsung...sedey tol......mintak maaf banyak2 kepada sesiapa yang menunggu....disebabkan keje yg banyak n xde mase nak mengupdate blog niey n x da personal PC n Internet...jutaan mintak maaf kat uol...sori sangat....hadiah pon aku x sempat nak pos...Insyaallah dalam bulan depan aku pos...

Penyertaan Pertama : Zainab Kulim (Link)

Pemenang Bulan April :
Kinsyakrn (Link)
Suzie284 (link)

Pemenang Bulan Mei :
Manja-kusayang (Link)
Yananuar-contest (Link)

Pemenang Bulan Jun :
seindahbayu (Link)

Pemenag Bulan Julai :
Hanyacontest (Link)

Pemenang Bulan September :
Yangbaik-biz (Link)

Pemenang Bulan Oktober :
Armasaida (Link)

Pemenang Bulan Disember :
yangbaik-biz (Link)

k..kepada pemenang jgn lupa bagi add uol....n yg dah bagi tu tq...sori bebanyak coz buat uol tertunggu2 tau...

n hadiah mengikut bulan yea...tunggu je tau....

3 Comments:

  1. SHAZA said...
    Yeeaahh.....saya menang.nnti saya email yerk.tengkiu mama icha!!
    anin said...
    salam
    nk bagi alamat kt mana ye??
    SHAZA said...
    huurayy.....menang.tengkiu mama icha.nnti saya email yerk.

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online