✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, September 09, 2009

miss my blog...


rindu tol aku kat blog aku niey...nak kiss siket lah...muuuuuuaaaaah.....muaaaahh....rindunyer...dah lama aku x create stori about myself n my family.....k lah...hari jumaaqt lepas aku lik kelantan...waaaa....sonok...dah lama x lik kelantan...tapi biasalah kalu time2 pose niey...my mother in law (MIL) sebok meniaga kat bazar ramadhan....ayam percik....paling sedap...laku lak tu...dari aku sampai kg sampailah nak gerak ke KL...aku melantak ayam percik...sedap punya pasal...lauk lain dah x pandang....k..k...lik pada awal cite...lik ke kelantan pown x rancang...ingat nak lik pas raya nanti...cos budget kureng...tapi balik gak...bab dah lama x lik kelantan...pas raya nanti x tahu bile lagi nak balik...on the way kat kelantan, farisha sik tido jerk...Alhamdullilah...farisha x meragam...n then sampai kat umah mak mertua aku lak...farisha tengok keliling umah...yelah...x pernah sampai lagi ke umah mak mertua aku...so lain kot bagi die...last aku lik kelantan raya taun lepas...lame gile tu.......

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online