✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Sunday, April 11, 2010

"..::bIRtHdaY gIvEaWay::.."


~~ini sticky mode yang digam dengan gam gajah ~~
salam ni birthday giveaway sempena birthday owner nye yg ke-24..
ni ade syarat2 ringkas yang perlu korang ikut…
for bloggers:  1)jd follower blog :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E:    2)add link :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: kat bloglist anda    3)buat entry sesimple n ssekreatif yg mungkin dan jgn lupe letak link back,so ramai2 blh join..the more is merrier!!  4)tggalkan komen kat entry di :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: utk lilly trace back ke blog anda.. letak email skali ye.. utk memudahkan proses pghantaran hadiah jika anda trmenang nt..   for those who have no blog:    1)be :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: at facebook..    2)announce kan psl birthday giveaway ni kt wall masing2..    3)emailkn psl birthday giveaway ni jgk kepada 10 org kawan dan cc kan ke zulailyhanim@yahoo.com.    4)lastly,tggalkan komen,email n facebook link anda di ruangan komen di :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: hadiah nye plak... :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: akan update nanti.. pemenang akan dipilih berdasarkan entry yg plg creative n besh.. contoh nye letak gmbr yg menarik,lucu or kata2 yg sweet dan jujur dlm entry anda tuh..  
  tarikh tutup:11 April 2010..
ni gambar yang aku pilih tuk join giveaway birthday niey..sebab ape aku pilih gambar niey…coz so sweet sangat gambo niey…yang pakai baju pink hitam tu anak aku..Farisha Arianna..10 bulan 2 minggu…n yang pakai baju oren tu anak buah aku...…Putri Nur Ayunaliza..setahun 3 bulan....dorang niey cam kembar...ape yang dorang buat same jerk...n dua2 kuat jelez...pepon...keletah anak dara kecik 2 orang niey teramat menghiburkan kami sekeluarga...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online