✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Monday, April 05, 2010

Icha 11 bulan




Hari niey 5hb 4 2010...genap Icha 11 Bulan…perkembangan terbaru Icha…Icha skang dah laju berjalan….malam tadi gi Selayang Mall…nak belikan die kasut…x sempat beli kasut…aku baru jerk letak die kebawah…laju die jalan…x terlarat nak mengejo….singgah 1 kedai kasut kat sana…belikan kasut Crops tuk Icha…dah beli..tunggu papa lak beli…berjam2 nunggu…hubby kalu pilih barang nak nagis aku nunggu…geram sgt…tapi demi suamiku yang tercinta…ku sanggup…tapi sejak Icha dah lasak niey…nak dukung memang x terlarat…n dah beli kasut Icha…pakaikan kasut Icha jerk…die hepi kan maen...rase sonok pon ade gak sebab Icha dah pandai jalan....tapi penat...after that we'oll mamam kat Chop n Steak,Selayang...Icha meragam lak kat situ...rupenyer Icha lapo...Cian anak mama lapo erk...bagi makan kentang goreng n nugget...senyap...dah kenyang meragam balik...habes makan jerk masuk keta aku BF Icha...x sampai 2,3 min terus lelap..bertuah anak aku niey...dah penat sehari maen,lasak lak tu....sampai jerk umah mata beso...aku tanggalkan kasut...die keraskan kaki...x bagi aku tanggalkan kasut...happy icha sebab 1st time ade kasut sendiri walauponnn murah.. 8 hengget jerk...beli mahal2 pon budak cepat besor...lagipon kaki Icha jenis beso ikut kaki aku...tapi bile aku pegang kasut die...bukan maen kedekut Icha...biasalah dak2...ape pon aku happy sangat sebab Icha skang dah makin membesar..dah berjalan,ikut arahan,n pandai menyanyi walaupon x dengar bunyi...hihihihi...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online