✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Friday, February 12, 2010

HaPpy BesDAy aBah...


" Happy Birtdhay "
to my abah yang ke 51 tahun...
aku x sempat nak wat entry pasal besday abah...juz save jerk...hari niey baru nak update...
malam tadi famili ku celebrate besday abah...mama wat NASI MINYAK + KARI AYAM + SAMBAL AYAM + PAPADOM = bertambah2 aku makan....memang feveret famili aku nasi minyak...so mama wat ler nasi minyak...so kek lak sedap giler...choclate chese...tong2 duet ler...n adik aku membelanjakan bonus yang ade denagn membeli sate kajang...kan li kat kajang tapi branch sate kajang kat selayang...ape pon aku makan sate ler dulu...dah memng feveret aku...aku x li ape2 hadiah pon tuk abah...x sempat li...yang bagi hadiah kat abah - mama (bagi baju) n adik ( sapu tangan) jerk yang li....yang penting ingat birthday abah...aku wish abah kat msg dalam kul 12.21am / Jumaat..sebelum kul 12 aku dah karang ayat yang begitu syahdu sekali tuk abahku...last2 tertido..n terjaga trus send kat abah...

apepon aku nak ucapkan "Selamat Hari Lahir Abah yang ke 51 tahun buat Abah yang tersayang" (walaupon abah x pernah bace blog aku niey..hehe...eh...sukahati aku ler erk nak post cite ape...blog aku...hahaha...jangan mare....)
P/S: semoga abah diberikan kesihatan yang baek, dimurahkan rezeki, sentiasa dalam perlindungan Allah, sentiasa ceria disamping Mama,anak2,menantu dan cucu2 yang sentiasa disis abah..dan TERIMA KASIH DIATAS SEGALANYA~~~

" ANGAH SAYANG ABAH SANGAT"


0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online