✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, February 17, 2010

MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..


..MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..


Photo Albums at WiddlyTinks.com


aku terbace giveaway ni dari oya-contest.blogspot.com...sempena blog biz yang terbaru n sempena anniversary perkenalan aida n hasben pada 15 feb lepas..so kengkawan n blogger2 sume dijemput untuk menyertai giveaway nei..
syarat-syarat mudah jek..

1. mule2 sekali korg kene jd follower http://midiaidabiz2u.blogspot.com/..
2. pastuh korang letak gambo atas tuh kat sidebar korang n letak tajuk MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..
3. pastuh korang wat 1 entry bertajuk MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..n tulis laa ape2 yang korang rase nak tulis..
4. okay..bile da wat entry tuh..korang copy link entry tuh n post kat ruangan comment..
5. nanti Puan Aida akan g cek entry korang tuh..
6. settle..

mudah jek kan?..hadiah tidak akan dimaklumkan...sebab ia merupakan hadiah misteri..chewahhh..tarikh tutup giveaway nei pada28 FEB 2010 nei..insyaallah akan banyak cabutan yang dibuat untuk menggembirakan korang sume..heheh..

ok semoge berjaya..;D

1 Comment:

  1. MiDiAiDa said...
    salam perkenalan..
    saya da cek yee..
    tq coz join giveaway..
    gud luck ;D..

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online