✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Monday, February 01, 2010

Selamat Masuk Bulan Februari


Selamat Berbulan Februari....
Bulan Februari nie bagi aku cukup bermakna...cos 12 hb ni besday big boss aku, Abah yang tersayang ler...umo abah dah nak masuk 51 tahun....but abah still young...ape erk nak wat tuk besday abah niey..tu tunggu madam amy @ mama yang planning...we'oll anak2 ikot jerk....selain tu 14 Februari niey Valentine Day...tapi aku xsambut pown...but tu bukannyer budaya kite erk...just sj2 bagi hadiah...tapi pas kawen niey xde pown hadiah dari hubby...waaaa...sedey nyer...hadiah hari Ibu ade ler...rantai....but aku hepy sangat...walaupown x de hadiah dari suamiku tercinta...but B slalu ingat....

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online