✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Sunday, October 25, 2009

jumaat yang happening @ pening....


Jumaat lepas punyalah busan....xtau nak gi mane...so aku n opiz mate aku planning nak makan kat CM...so aku n opiz mate aku gi makan kat CM...aku nak sangat mam Black Pepper Chisken...yum..yum..yummi...sedap tu...aku nak sangat mam bab opiz mate aku Khamis lepas mam...tengok die mam cam sedap jerk...yang paling kelakonyer...we'oll leh lepak lame2...busan kalu lik opiz xtau nak wat aper....lagilah time rehat panjang giler...so aku n opiz mate aku pown aper lagi....ABC 1...padahal order 2 kongsi 4 niey...nak post gambo...x save lagi dalam pen drive aku...walaupown dalam kesengalan hari jumaat hari tu...but we'oll tetap enjoy...
.....
.....
.....2.15 - go back ofis...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online