✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Thursday, October 01, 2009

nak post ape niey???

hari niey aku kembali sibok...bukan hari2 sebelum niey aku x sebok...but hari niey pagi2 masuk opis aku wat bonus sambilan...sedey aku...aku hanya dapat 41.67 hengget jerk...wakaka...teramatlah siket...mana x nyer...RM250 / 6 bulan.. n then brape bulan keje penuh...aku hanya sebulan jerk keje penuh...aku pown dari bulan Jan hingga Jun aku tgh sarat pregnant...banyak ler cutinyer...teramatlah sedey...kalau dapat pown...simpan jerk dalam bank...nak wat ape kuo2kan...n skang aku tgh mengupdate blog aku yang amat sengal iniey...pas rehat lak aku nak wat surat jemputan penceramah ke MAMPU,Bengkel Fail Meja n MPK (Manual Prosedur Kerja) pada 29 hingga 31 hb niey...hati berbelah bahagi nak gi ke x...hari tu boss dah biseng...ak gi kesian kat mama n hubby..kena jaga Icha..Icha lak nyusu badan lagi..entahlah..hati ku berbelah bahagi..antara nak gi ke x...sedey dowh..tingat anak aku camnerlah nanti...dahlah malam2 die x nak ngan sesapa...tolonglah aku...
...
...
...berfikir sejenak...

1 Comment:

  1. LoVEaQshA said...
    Salam..
    Nti jengah blog akak yer./.

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online