✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Sunday, October 25, 2009

weekend di Tasik Titiwangsa








hari minggu hari tu aku n adik badik aku g tasik pas gi umah pokteh aku, cos die wat besday party anak die..sepupu aku...sepupu paling kecik......berbalik cite pasal we'oll lak...ni post cun tuk tatapan kowang...we'oll x gi mane pown....pas balik dari umah our uncle...x tau gi mane...so...pusing2...tercampak kat Tasik Titiwangsa..saje duk lepak...bukan duk...tapi berdiri..hihii...ape lagi...we'oll pown snap ler pic...aku memang suke berposing...tapi posing ngan kamera orang...kamera sis aku...gambo hubby masing2 xdapat nak snap..cos dorang sebuk berchit chat ber4...termasuk adik bujang beso aku...adik bujang kecik aku nie suke ngempet ngan kitowang...so...ni jerk pic yang sempat nak snap...baru nak snap pic pose lain...bateri hp adik aku kong...kwang...kwang...kwang...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online