✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Friday, January 15, 2010

Diet ~~~ urm///...tak mungkin

sebelum kawen badanku kecik...hihihihi

selepas kawen...badanku debab....hahahahah...terimalah seadonya...

Azam tahun baru nak kuruskan badan...kan nak kurus keding but nak slim sket ler....xler terkeluar lemak2 kalu duduk...but berdiri still leh cover lagi...hahahahaha...lawaklah pulak..tapi ingat leh la bertahan dari makan nasi...tapi baru jerk x makan nasi sehari badan dah gigil2...cam org drug addict jerk gaya aku, cam parkinson pown ade...hahahaha...n aku lak baru jerk baek kena gastrik..ni gara2 makan mee sup mase meeting Isnin lepas...x pernah2 aku mam mee sup pagi2...bukan aku jerk sakit perut...geng opiz aku pown same...huk..huk...sori pas niey nak makan mee sup pagi2...hah...Selasa lepas aku kena gastrik...tertunduk2 aku tahan sakit....dengan perut memulas tapi x rase nak berak...bile uk uk jerk cirit birit..n kelmarin aku cuti n menahan sakit perut...ingat sakit perut gastrik jerk...ditambah lak senggugut nak period pastu tambah lagi sakit kepala...wah...3 in 1 ler...Icha lak mase aku cuti...sik nak melekat ngan aku jerk...baru jerk angkat punggung nak bangun dah menangis...yelah nak manja ler tu die tahu mama die cuti....bile kat umah mama pandai lak main sorang2...manja tol Icha niey...n mase cuti tu rase sakit sampai nangis aku...1 keje umah pown aku x wat...mandikan Icha pown x larat...cian Icha bab asek kena marah jerk...dengan lasaknyer lagi...waduh2 ketensenan terserlah...tapi tensen2 aku pown aku payah nak marah hubby...kalu tengok muke hubby jerk hati aku sejuk jerk...skang pown nak marah hubby depan2 x sampai hati...kalu marah pown aku htr msg...hihihihihi....klaka pown ade...but aku happy sangat...ni dah cite len dah niey.. k lah...time 2 update my blog...but lagi setengah jam nak masuk opiz...

wokeylah...next time aku update lagi ngan cite2 menarik...

wassalam...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online