✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, January 06, 2010

Icha dan Putri


ni kesah 2 anak dara kecik...sorang Icha sorang lagi Putri...wah....terasa kehappyan bile adenyer 2 orang anak dara niey...tapi penat gak kalu jaga dua2 sekali....cam2 lah mama rase bile jaga dak
2 org niey, tapi apepown seronok nengok gelagat dak 2 orang niey...

.....
.....
Icha skang dah pandai nak berebut menan ngan Putri...yang Putri lak kekadang lokek siket dengan barang menan die.n then kekadang die bagi jerk menan kat Icha..tapi Putri niey jenis sopan n lembut jerk... Icha jenis brutal...ape yang die nampak n nak,seboleh2nyer die akan dapatkan gak, kekadang sampai berebut2 ngan Putri, Putri nangis....perkembangan terbaru icha...Icha dah pandai berdiri n memapah tepi2 kerusi...suke nengok die...n then bile dengo jerk lagu "1 Labah2' yang aku or sesapa nyanyi...tangan die pandai lak wat gaya...sejuk hati aku nengok...kalu kite cakap...where the ball?...die nengok sekeliling n then cari ball..lg 1, pantang nampak Papa berdiri, dikejonyer....kalu ikutkan banyak cite perkembangan terbaru Icha...tapi cukup ler setakat niey jerk dulu....aku nak cite perkembangan terbaru Putri lak...Putri dah nak tumbuh gigi...ala tome...tome..tome Putri mama....c Putri niey pantang dengo lagu...berjoget die...yang paling ketara sekali punggung,...like goyang Inul...inul pown kalah...hahahahaha....c Putri niey jeles gak daknyer...pantang nampak tok mami n atuknyer pegang Icha..mulalah muke masam n then jeling2...selagi x panggey selagi tu x berganjak dari tempat die duk....yang terbaru sekali.....bile tanya jerk sape name Putri angkat tangan....die angakt...wah...Putri mama dah pandai ler...sekejap jerk ajo dah pandai...perkembangan Putri pown banyak..2,3 hari stori pown x habes...
.....
.....
ape pown..aku n semua family terase happy sangat dengan kehadiran Putri n Icha niey...gelagat dak 2 orang niey menghiburkan hati...segala penat kite hilang pas tengok gelagat Putri dan Icha...Putri dan Ichalah penghibur kami sekeluarga....

...

....

mama love u Icha n Putri..

1 Comment:

  1. ~ Lady ell ~ said...
    mmg seronok tengok ank2 membesar depan mata.

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online