✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Thursday, January 28, 2010

Bengangnyer...


eeeeee....bengang sangat aku skang niey ngan seseorang...nak anggap sebaya ngan aku x gak...tapi lebey kurang baya abah..so sape member2 yang bace en3 aku niey tahulah sape....bab dorg pown x suke gak ngan orang tua niey...

...

keje org tua niey memantau keje org..entah ler...sekejap2 pantau keje org...cam gud2 jerk die niey...dah lah suggest name aku kat pihak atasan tuk tukar tempat bekerja n then cakap aku x byk keje n xde keje...kalu dah tahu aku x de keje bagilah aku keje...bila aku tanya cakap wat mase nie x de lagi...banyak kali gak aku tanya die...n kalu aku xde keje n dah setelkan keje aku...aku still tanya member ofiz ade keje banyak ker,nak tolong...tapi orang tua tu x nampak semua tu...berbeku jerk aku ngan die skang...sakit hati weh..aku x de marah pown kat pihak atasan...sebab pihak atasan hanya mengesahkan jerk...pandai tol orang tua tu main drama ngan pihak atasan...kalu org len wat die camtu tau lak nangis...cam jantan patah...( ni marah tahap babun niey)...bukan aku jerk die ngadu.ade gak kawan2 aku 3,4 orang die ngadu x wat keje...bagi die kalu relaks tu x wat keje...yang lik awal tu x de keje...kalu aku diberi keje,time tu gak aku wat...aku kan jenis tangguh2 wat keje,sebab tu keje aku xde yang tertunggak......n then kalu keje hbs aku lik lah ikut time......n aku ade anak kecik yang patut diberi susu badan...xkan x de keje duk melanguk kat ofiz dengan bengkak susu..aku kesian kat mama,kena jaga 2 orang cucu yang tengah nakal...xkan nak mama jaga sampai ke malam...memang fikir x guna otak tol orang tua tu...yang aku bengang die leh kata kawan aku gedik lah,pompuan gatal lah...yelah...jeles lah tu coz x dapat kwn aku....skang dah tahu kawan aku ni bek ngan pihak atasan baru die nak bek2, nk tegur2 kawan aku...kalu x dielah kaki report kat orang2 pejabat aku....dari dulu die x suka aku coz masa lum kawen n free hair kat ofis dlu aku nie bkan jenis lyn jantan, x kra ler tue ker mude ker bujang ke ape ker...aku still setia pada hubbyku sorang....eeeyuuu...geli ngan orang tua camniey....cam die perfect jerk.....setiap kali terserempak ngan orang tua nie...rase nak jerk sepak terajang...tapi disebabkan aku niey kan jenis camtu n sebab die orang tua....aku x kan wat....nanti nangis kuar hingus lak kalu tol2 jadi...hahahahha
...
ape pon aku bersyukur sgt sebab aku still kat tempat keje aku skang n ade kawan2 yang sentiasa membeking aku...beking sebab aku nak wat keje kakak ofiz yang banyak,sebab xde pembantu......
p/s : so...kepada sesapa yang bace en3 nie jangan suka hati menafsir aku seorang yang itu ini...aku wat en3 nie sebab aku nak luahkan ape yang terbeku di hati aku....k...terima kasih pada yang sudi membace blog aku niey...hihihihi...soriler kalu ade ayat yang mengguris hati korang...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online