✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Monday, March 01, 2010

"CUTEST BABY WITH CUTE MOM_by MaMa_Aqish"



STICKY MODE TILL 13 March 2010

"CUTEST BABY WITH CUTE MOM_by MaMa_Aqish"
Bermula dari
03hb Februari 2010 sehingga 03 March 2010

1. Add blog mama_aqish dan kesemua penaja So Lovely Collection,LuvBabyFashion, dnurboutique, dnurjusmate5 & addacutecloth di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi Follower kesemua blog berkenaan
2. Tepekkan banner Contest @ banner penaja disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)
3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 3 tahun bermula dari 3hb Februari sehingga 3hb March
5. Hanya tajuk diatas je yang diterima "CUTEST BABY WITH CUTE MOM by MaMa_Aqish"
4. Ceritakan sedikit ape yang anda tahu mengenai blog mama_aqish & kenapa anda suka terjah blog mama_aqish(pendek pun tak pe)
5. Upload hanya sekeping gambar anda bersama anak, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit...sendiri snap k..sila nyatakan sekali:
Nama Anak & Ibu, Umur anak & Ibu, Nama Panggilan anak & Ibu serta Umur anak...umur Ibu tak payah k..
6. Dalam entri itu pastikan anda mention tentang penganjur & penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified).
7. Bila dah siap, tinggalkan komen di sini <-- klik tau
8. Hadiah ditaja oleh 4 penaja k...so tentu2lah banyak hadiahnyer k...
Hadiah terbahagi kepada 2 kategori:
1. 3 pemenang untuk kategori Baby Boy & 3 pemenang untuk kategori Baby Girl
Hadiah akan diberikan kepada baby & ibunyer sekali...so dua2 pun dapat..
then ada hadiah Saguhati & mystery...wow...banyaknyer hadiah...ape lagi...COME JOIN...
ni gambar yang dipilih untuk masuk contest niey atas undian adik beradik...hehehehe....


Nama anak : Farisha Arianna binti Ahmad Rizal
Umur : 9 bulan ++
Nama ibu : Farahanna binti Rahman
nak tahu kenapa aku suke sangat terjah blog mama aqish??//
1. blog mama aqish byk info2 yang aku leh dapat
2. blog mama aqish cantek
3. mama aqish suke wat contest...tu yg teruja nak masuk walaupon ni 1st time masuk contest...
so big TQ to penaja2...mesti banyak dapat hadiah...so kalau ade rezeki Icha dapat ler hadiah2 dari penaja...ni antara penaja2 contest mama aqish...

TQ TO ALL SPONSER..




Create your own banner at mybannermaker.com!

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online