✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Monday, March 29, 2010

~ SLEEPING CUTIE CONTEST ~



Syukur, Alhamdulillah.. Bulan depan jugak Zakwan dah 18 bulan. Lagi 6 bulan Zakwan cukup 2 tahun dah. Cepat Zakwan membesar.. :) Bulan April jugak adalah birthday Mama Zakwan yang ke-28 (19 April).


so dengan x menbuang mase aku pon join contest niey...eeee...x sabo rasenyer...
Meh la join skali ek.. :)
KLIK

dibawah ni ade syarat2nyer...

PERHATIAN!!
Mama Zakwan nak (+) HADIAH lagi....>>>
* Kategori Baby 0-6 mths : 1st / 2nd / 3rd
* Kategori utk yg TIADA BLOG : 1st / 2nd / 3rd
ni pic yang aku pilih...mase niey umur Icha baru nak masuk 2 bulan...n skang Icha dah 10 bulan 2 minggu...comey sangat Icha mase niey...




niey lagu dodoi tuk Icha yang aku reka sendiri...

""anakku sayang...permata hati mama...
anakku sayang...membuatkan mama bahagia..

anakku sayang...tidurlah lelapkan mata..

supaya engkau tidur lena dipangkuan mama""...

Nama anak: Farisha Arianna binti Ahmad Rizal
Tarikh Lahir : 5 Mei 2009
Emel : farisha0509@gmail.com

semoga lulus yer mama Zakwan...

5 Comments:

  1. PapaMama Zakwan said...
    salam..dah terjah ni
    tq n gud lux! :)
    PapaMama Zakwan said...
    salam..
    sori ek..nnt letak nama,tarikh lahir anak & emel mama ek
    tu je,lain2 ok :)
    tq!
    fARahAnNa biNTi rAhmaN said...
    mama luper ler...hihihihih
    PapaMama Zakwan said...
    wokeh,settle!
    tq :)
    BabyShop said...
    Shops at BEST price for baby clothings and accessories with us. Grab the cute toy socks at only RM6/pair from BabyShop.

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online