✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Tuesday, March 09, 2010

** Pengumuman Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha **



disini aku nak mengumumkan 1 giveaway yang pertama kali aku anjurkan.......

Nak Join..
Jom KLIK...
jangan ketinggalan...

2 Comments:

  1. kinsyakrn said...
    relax la. mama icha kena promote kat blog yg trafic tinggi. atau kat malaysiamomblogger (xingat sebnarnya sb blog list terhilang).. akak rasa diaorg ztau ni bukan xnak.. rules pun tak susah, xcerewet. tp haaa.. akak tau..akak tau!!. mest sb sticky post, diaorg tgu kat tarikh birthday baru join utk mengelakkan n3 diaorag terganggu ngan sticky post tu. Agaknya lah... jgn susah hati ye.
    fARahAnNa biNTi rAhmaN said...
    TQ kerana bagi semgt....jgn lupa join sekali

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online