✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Thursday, March 25, 2010

** ape erTI bErkaWAN kaLAu x RetI maKna KAwaN **

Kawan..ape makna kawan bagi uol??//...
seronok erk kalu ade kawan yang sentiasa bersama kite time kite susah dan senang...aku bukan ape...aku x faham ler ade sesetengah org reti berkawan tapi makna kawan tu x tau...skang aku kawan tu ramai tapi nak mempercayai dan nak jumpa dengan kawan yang sentiasa bersama dengan kite memang payah...bagi aku makna kawan tu banyak...time kite susah senang biar kite bersama dengan die...jangan mase dah senang lupe kan kite...pandang pon x nak...dah susah baru terhegeh2 dengan kite...x guna...aku dah banyak kali kena cam niey...mula2 berkawan dengan die aku rase die niey ok...bole di buat kawan...tapi bile dah banyak kali wat aku sakit hati, terasa,aku diam ..n aku pernah jauhkan diri dari die pas aku ngan die pernah bergaduh waktu aku bersalin...bukan bergaduh bertumbuk yerk..cume gaduh dalam msg...tu pon sebab die wat aku betul2 terasa sebelum niey pon dah byk kali die wat aku camtu.....malas nak aibkan kawan...pastu bile dah lama aku jauhkan diri...walaupon jauhkan diri aku still tegur die...pastu die dekatkan diri kat aku 2 pn sebab die tgh x de kwn sebab kawan die bz x le spend time ngan die dan tgh susah bukan susah maksudnyer x de duit)..., time x tahu wat keje...memang x reti wat keje pon...so aku pon antara terima x terima...pastu kita 2 rapat balik...n then die wat aku terasa balik skang niey.....aku wish besday sampai hari niey die langsung x ucap thanks n wat aku cam x wujud pas kawan die dah x bz..kuar makan pon nampak aku cam x nampak...n NOW...sori yer kawan...aku x kan terima ko sebagai kawan balik...cukuplah ko wat aku cam niey...mase rapat dulu...cakap kat aku n kawan2 yg len.."kalau aku kawan ngan seseorang aku akan jaga hati die betul2..aku sayang korang"..tapi 2 mase die tgh rapat dgn aku n kwn laen mase kawan die tgh bz n skang...kate2 die semua x leh pakai...sori...ni bukan kawan..tapi mempergunakan kawan demi kepentingan sendiri...aku x kesah ko nak kawan dengan sape pon...tapi jgn disebakan kawan ko 2 dah bole spend mase dgn ko..kitrg pon ko x pandang...kwn laen mungkin x terase cam ape yang aku rase (walaupon dorang pun terasa sebab dah rapat,makan sama gi mane pun same)...sebab aku dah rapat dulu dari kawan2 yang laen...untuk kali terakhir...aku dah tawar hati dengan ko...sori tuk gelak2 dan gurau2 cam dulu...mintak maaf ler yea...x rugi x berkawan dengan org cam ko...patutler ko pernah cite yang org ramai x suke ngan perangai ko..skang baru aku tahu sebab ape...jawapannyer ade pade ko...BYE...adios wahai kawan......

2 Comments:

  1. paij188 said...
    hmm.. renungan untuk ku seketika..
    CRAZYBEAUTIFUL88 said...
    sedap nama tu

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online