✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Tuesday, November 17, 2009

Contest lagi...Anakku Ceria Give-Away Contest


Salam my blogger's....aku suke sangat masuk contest..hihihih...contest yang terbaru aku masuk tuk Icha is...

Anakku Ceria Give-Away Contest....
...

....

kalu u'oll nak masuk..ni terma dan syarat2nyer..

....

1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/

2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/

3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.

4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/

5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified)

6. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner.

Syarat-syaratnya;

1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.

2. Satu contestant 1 entry sahaja

3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009

4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.

5.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur

6.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad
Tentang Hadiah pulak!Jeng jeng ini hadiahnya



* 1 Vantage Cookware 3.0L

Hanya 1 pemenang akan dipilih dan akan memenangi dan ditaja olehhttp://jommainkutu.blogspot.com/BEST kan..Teruja tak nak dapatkan hadiah tue..Apa lagi join la sekarang snap gambar anak yang paling ceria


ni gambar Farisha yang terpilih...masa nie Icha umur 4 bulan setengah...


nama : Farisha Arianna binti Ahmad Rizal
Tarikh Lahir : 5 Mei 2009


1 Comment:

  1. adex-aieda said...
    akak dh follow blog fara..
    dah link pon....nanti exchange link jugak ok...
    salam perkenalan...

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online