✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Tuesday, November 03, 2009

Kerja hari niey...

Hari niey start wat sijil tuk bengkel Manual Prosedur Kerja dan Fail Meja...rase hepi dengar cite dorang join jadi urusetia Bengkel...dengan Bozz yang happy go lucky...x delar stress...so sebagai orang yang tinggal, aku dah siap wat sijil...tinggal semak n then wat memo pastu edar....nak wat keje pown...kongsi PC...so relax n sabo jerk la...n then nantid apat senarai tugas baru….hari Sabtu pulak kena datang ofiz nak siapkan Meja Fail dan Manual Prosedur Kerja…so aku maybe bawak Icha hari Sabtu niey…cian mama nak jaga hari Sabtu….payah mama nak berjalan….gi pasar ker…but I must thinking about that….

1 Comment:

  1. ieja said...
    hai mama icha...salam perkenalan..ieja ni baru jer gi krusus MPK & FM....masa krusus ja bersemangat nk buat fail meja..tapi bila dah sampai opis...keja melambak2..sampai tak terbuat2 pun lagi....

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online