✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Saturday, November 21, 2009

Icha in Cutest Baby in The Blue Contest


setelah di tilik n teliti betul2...ade pic Icha yang aku post tuk masuk contest Cutest Baby in The Blue Contest anjuran Eliza Diana~~ http://elizakru.blogspot.com/.. blog list aku.....ni pic Icha yang aku bulatkan...comey x...hope Icha di list kan sebagai top 10...x dapat tempat pertama,ke2 or ke3...as a top 10 pown dah bersyukur...tapi kalu x...bukan rezeki Icha...bile blogwalking blog Kak Eli...mane x nyer...ramai gile baby yang comey....mesti pening grup juri kak Eli nak pilih...kite wait n see jerk sape menang...tapi ape pown suke sangat masuk contest cam niey...ape pown...gud luck to all baby yang join contest niey...~~~~so sweet...

1 Comment:

  1. E.L.I.Z.A said...
    aik..nape awak ckp xde pic anak awak?iskk heran k.eli

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online