✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Saturday, November 14, 2009

Sabtu ku di Opiz....


Selamat petang or gud afternoon

….

….

Hari niey aku gi opiz coz nak wat perbincangan MPK n Fail Meja…b hantar aku gi balik…tapi cian B tunggu aku sampai kul 3….tu lah suamiku yang mithali…syang B…muahhhh….tapi dah abes taip keje dah xde keje…so aku teramatlah busan…nak wat keje…aku bawak balik, ade kat umah mama…. So balek niey aku kena siapkan sebelum Isnin…yolah….PC sendiri x dapat lagi…PC sendiri pown hak kerajaan….hahahaha…so dari berebut ngan member opiz…bek wat kat umah mama…

….

….

Aku update blog pown kat umah mama…

Alhamdullilah….skang aku dah puas hati ngan blog aku niey…

Bagi kowang ok x blog aku niey…

….so….

THANKS TO MY NEW FOLLOWERS>>>~~~~

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online