✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Thursday, November 26, 2009

Selamat Hari Raya Aidiladha

petang ni aku lik Kelantan…kampung hubbyku…takut pown ade gak nak lik Kelate….yelah kan banjir kat sane…aku half day hari niey…mintak izin kat boss…naseb die bagi lik awal…nak lik malam x berani…mesti jem gile n sok pagi baru sampai…sok dah raye…hope weoll sampai dengan selamat…macam x caya lak esok Raya Haji…mane x nyer…kat opiz pown ramai lagi orang…yelah…mungkin cuti Raya Haji x panjang....
….
….
So to all my blogger


Selamat Hari Raya Aidiladha @ Hari Raya Korban


Semoga segala pengorbanan yang kita lakukan mendapat berkat dari-Nya

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online