✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Monday, August 10, 2009

ANAKKU CAYANG DEMAM

Hari niey aku cuti bab farisha demam…aku bawak farisha gi klinik jinjang…farisha demam dah 2 hari…start petang semalam,…patutlah semalam dia meragam jerk…mula2 rasa dedor jerk….ingat sebab cuaca panas kat kg…tapi x…makin panas…masa nak lik kl lak dalam kul 5lebey…farisha sik tido jerk samapilah ke kl…kalu sehat dia banyak bergerak…n aktif…mata farisha layu jerk…sampai kl singgah guardian jap beli cool fever…sampai umah mama aku lap badan farisha dengan air + bunga raya + daun bunga rayalap 1 badan n kipaskan dia sampai gigil..dah gigil n sejuk badan…aku biarkan…baru tampal cool fever…pakai sampai ke pagi…tapi x kembung pown cool fever tu…maybe badan farisha x panas sangat kot…so aku pagi tadi bawak gi klinik jinjang…banyaknyer manusia yang sakit…takut gak aku gi klinik bawak farisha…ni pown terpaksa bab dia demam…doctor pown dah warning jangan bawak baby gi hospital…dah tu…dah sakit…x kan bior kan jerk…tapi alhamdullilah farisha demam biasa jerk…tu pown sebab berjangkit dengan mama aku…skang farisha tido pas makan ubat…Alhamdullilah sekali lagi…badannya dah sejuk skit….

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online