✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, August 05, 2009

Kesian my hubby

:::: hari niey aku kena gi Putrajaya cos aku dijemput sebagai pemerhati kat Konvensyen Kumpulan Mutu Kerja (KMK) kat Perbadanan Putrajaya...aku n 10 orang lagi gi nek bus jabatan...so kna ada kat ofis dalam kul 7...tapi aku lambat 15min..kena tinggal dek drebar bus...kenalah tima hakikat yang aku ni salah...so tanpa melengahkan masa..aku pown kol B..b antarkan aku kat Putrajaya...jauh 2...dengan nek moto lak tu...dah sampai kat sana....kesian lak aku tengok B...sanggup demi aku...n then masa nak gerak balik moto B mati kat hiway...terpaksalah b jinjit moto sampai ke pam minyak....b penat b ambik cuti...eeeeee...rasa diriku ini bersalah sangat2...kesian kat hubby aku niey...B...sowi...sayang mintak maaf yerk nyusahkan B...aku rasa bersalah sangat2 ::

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online