✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Thursday, August 27, 2009

"BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST" Looking for Beautiful Prince n Princess.

ni 1st time aku masuk contest kat blogger aku...Mommy Zara..rasa teruja sebab aku pun ade baby...x tahu nak post gambar farisha yang mane..sebab banyak sangat...tapi gambar2 Farisha banyak yang baring n niarap...n then gambar ni yang terpilih tuk aku masuk contest nie..terpulanglah pada mommy zara nak nilai cam ner...so..sesapa yang berminat nak masuk contest nie..klik kat mommy zara..

ni hadiah2 nya...lawa x???..x teruja ke korang???


1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19
syarat2 utk join contest ni:
1. jd follower Mommy_Zara - OK
2. sila add banner di atas pada sidebar..- OK
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah.. -OK-
4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri - OK-
5 sila nyatakan bila gambar diambil. -OK-
6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...- OK -
*A.L.E.R.T*semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....
newborn ------------------------> 3 thn
for those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..
contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09
Ni gambar Farisha yang terpilih...


gambar nie masa aku ambik kat umah aku kat prima Damansara..
Nama puteri aku ni Farisha Arianna binti Ahmad Rizal
Umurnya 3 bulan 3 minggu 2 hari lahir pada 5 Mei 2009 hari Selasa

gambar ni pulak Farisha ngan hubby aku...masa nie kat Hospital Kuala Lumpur.debab betul muka Farisha masa nie....
"Cik Penganjur .. Princess Delisha"

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online