✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Monday, August 24, 2009

"seLAmat berPOSe"


Selamat Berpuasa...x terlewat aku ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam di dunia ini...puasa jangan x puasa...kalu x pose x leh raye...hihihi...so....juadah ape tuk berbuka pose korang hari niey...aku tingin nak makan nasi beriani gam lah hari niey...dari first pose hari tu nak makan...hehehehe...ngalahkan orang ngidam aku niey...balik nanti nak singgah bazaar ramadhan kat Jalan Kuching...but...aku kena lik cepat siket lah...cian mama kena jaga farisha lak...Alhamdullilah...farisha hari niey x meragam...bangun kul 5 lebey n then sumbat je susu...terus dia lelap balik...aku dah siap iron baju aku n hubby pas masak nasik pagi tadi.....leh bangun lambat siket...sahur pown awal hari niey...kul 4 dah bangun...lauknya udang goreng,telur mata kerbau,sup ayam yang aku bekal dari umah mama n then semestinya...kicap...air panas kewajipan bagi aku setiap kali sahur....x da air panas cam x lengkap jerk...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online