✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Saturday, June 27, 2009

Farisha dah pandai senyum..

skang Farisha dah sebulan 3minggu...rasa cepat sangat masa berlalu..x sabar aku nak tunggu Farisha pandai gelak...skang ni...aku agah jer..bersembang ngan dia..dia dah pandai bersuara...geram aku tengok..buat aku tingat je bila time keje...baru aku rasa seronoknya jadi ibu...jadi ibu adalah nikmat paling tak terkata..sapa yang ah jadi ibu kat luar sana tu..apelagi yangbaru lahirkan anak..mesti rasa seronok..penat memang lah penat..layan karenah anak kita tapi penat kita berbaloi sebab anak sentiasa membesar depan mata kita...tapi setiap hari muka baby akan berubah..cam farishalah..masa baru lahir..putih melepak..skang..kuning langsat...x pelah yang penting anak mama sehat erk...
video
ni video farisha yang paling aku geram..korang tengoklah kalu korang nak tengok..

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online