✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, December 09, 2009

Betulker???///~~~~~

Semalam petang,....aku,sepupu aku n adik aku 2 orang termasuk Putri makan kek Apollo…la..yang dalam plastic kuning…adik aku, Ijat dah makan setengah kek die teragak nak tengok ramuan dalam kek tu…n then terjumpa kod E110…ape lagi terperanjat ler we’ol…terus Ijat amek note tentang kode babi dalam makanan dari ohtidak.com..terus we;ol buang semua…dahler tu feveret we’ol..patut ler suke sangat nak makan benda alah tu..….banyak lagi kod2 babi yang perlu kite amek berat…sedey rasenyer…dah x selamat rasenyer nak makan jajan2 yang dijual…ni antara kod2 babi yang aku amek dari oh tidak.com…tapi x pasti same ade ianyer dari bahan yang halal or haram…so aku saje post pic niey tuk rujukan korang…tapi banyak gak komen2 macam2 dari orang…so nak tahu link http://ohtidak.com/

1 Comment:

  1. ietafakyra said...
    adik..nampak gayanya mmg sukar nak makan jajan lagi pasni...kalo pun tadak E code tu still meragukan! kata negara Islam Mesia ni, patutnya bukan soal nak cari makanan halal...patutnya kena label makanan HARAM! sbb dah sah2 kat negara Islam sume patutnya halal...tp no one concern bout it, sume dok sibuk beli logo halal pehtu jual la kat org2 Islam...jadi la entry adik ni ha... sedih kan!!

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online