✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Thursday, December 17, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY




teruja aku nak masukkan Icha kat contest "Serius Baby 2009 Giveaway" yang dianjurkan oleh Mama Rifqi Zuhairi...memandangkan pic Icha yang berlambak...apelagi...operasi pown bermula...ni gambo Icha yang aku pilih......


ni pic pertama yang aku pilih.....mase ni icha baru nak pandai meniarap....nak masuk 4 bulan
pic ke2 yang aku pilih...masa niey Icha 4 bulan setengah....


muka paling brutal sekali..pas bangun tido...mase nie Icha 3 bulan 3 minggu....

Nama Icha : Farisha Arianna binti Ahmad Rizal

Tarikh Lahir : 5 Mei 2009

Umur Icha sekarang : 7 bulan 2 minggu 6 hari

so mama Rizqi Zuhairi....ade yang berkenan x????....

......

....sesape yang berminat joinlah contest niey...

niey syarat2nyer...

Be Rifqi Zuhairi followers and add my blog kat korangnye list....

Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…

Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..

Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...

Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...

Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...Make sure ur entry link back to mine..

Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009

Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box kat entry contest blog Rizqi Zuhairi..


itu jer...senang je..


HADIAH??

Suprise la...klu bgtau x syok la...
Sudi2 la join k....

3 Comments:

  1. Rifqi Zuhairi said...
    Salam...dah jengah dah..tenkiu..Rifqi Zuhairi la..bukan Rizqi Zuhairi..hehehehehe..
    wawa said...
    hai fara...comelnya icha...good luck tau =)
    fARahAnNa biNTi rAhmaN said...
    tq

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online