✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Monday, December 07, 2009

tajuk : ape2 ler....

Waaaaa….semalam busan jerk…cos b men bola tuk PTG WP KL kat Bangi…pagi2 jerk dah bangun..b siap2 nak gi men bola…jadi keeper @ orang penting…hihihi…pas b g men bola..aku layan Icha dulu n then dalam kul 8 lebey gi kedai bawah umah…nak masak ape tuk sarapan…tapi darihari tu nak masak nasi lemak….wah..wah…1st time ni wat nasi lemak…camno lah rase….bukan susah wat nasi lemak…senang…tapi biaslah b…nak makan masak simple2 jerk…dah li barang2 n nak start masak..kelam kabut aku jadinya…ngan Icha yang meragam nak tido…ngan adik2 lagi…wah penatnyer…dalam tengahari mama n mawar amek we’oll nak gi umah mama…mama n mawar dah samapi…sambal nasi lemak n nasi baru jerk nak masak…so kemas2 n mandi2 n siap2 dalam kul 12 setengah bawak nasi lemak gi umah mama..makan kat sana ngan abah…waa…laponyer…
……
……
Dalam kul 2 lebey we’ol aku.Icha ,Mama kakak sefamilycadang nak gi Selayang Mall nak jalan2…dah lame x jalan…tapi x best gak sebab hubby tersayang x follow skali…so nak gi gak bab nak li baju akun Icha…so x la bowink sangat semalam...kul 5 lebey habis jalan2 balik…n trus relax.....

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online