✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Friday, December 11, 2009

Selamat Pagi Jumaat


Pagi lagi Icha dah bangun…dalam kul 5 lebey…mane x bangun pagi….awal gile die tido malam tadi…dengan merengek2,meragam….baru baringklan Icha atas katil…biasanya aku mesti tertido sekali…hihihihihi…bangun pagi jerk…Icha kacau papanyer…usik2 muka…biseng2 mulutnyer…nasib ler die x merayap…aku bangun jer dari katil….bersuara mintak amek…kecerdikan Icha nampak sangat skang……aku bukak webcam laptop kakak…Nampak jerk gamb die sendiri…wa…excited Icha….ni gambo Icha baru bangun tido…bangun jerk tido…ngendok (bahasa jawa)…berak / uk uk ler…setiap pagi mesti uk uk…lawas perut Icha….dah siap tukarkan pampers..merayap…ape nampak depan mate terus masuk mulut..tadi ler….aku tengah siap2…die merayap depan ruang tamu…ade bunga kain kecik…terus masuk mulut…tengok die tengah nguyah cam orang makan chewing gum…ngalahkan orang tua c kecik ni nguyah…cam dah ade gigi…ape lagi…membebel ler aku…dengan muke selamba Icha senyum….nak marah jadi x marah…tapi biasalah dak kecik…mane tahu ape…ape pown Icha still comey…

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online