✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Sunday, December 06, 2009

Tengok Wayang wif my hubby...


Baru pas tengok wayang ngan hubby..sampai umah je tengok Icha tengah nyenyak tido...bagus tol anak aku niey...x meragam..walaupown batuk n selsema…aku nengok kat Brem Mall Jinjang...cite yang aku nak tengok sangat..2012…ngeri + takut + sedey filem tu…rase cam dah nak dekat sangat kiamat…yang buat aku sedey sebab budak pompuan couple ni nangis…tingat aku kat Icha..n akubayangkan andai aku,Icha n hubby dalam keadaan cam niey…aku terpaksa reda…dah ketentuan Allah…itu pown KALAU…tengok cite 2012 nie buat aku teringat hubby…walaupown hubby ku disebelah…n then Icha,mama abah,adik beradik MIL, n sedara mara….ish…x nak aku tingat2…amal ibadah pown x cukup n x berapa lengkap…tapi ape pown cite ni memang best…n then nak lik umah aku…bawak adik n adik sepupu aku tido umah aku….dah lama gak x bawak budak2 tido umah aku…k…time to go back home…

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online