✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Friday, December 04, 2009

Semalam Punya Story...


Penatnyer//......I need to rest….cos aku x cukup tido…Icha pown skang makin membesar…off coz ler lasak…perkembangan terbaru Icha skang niey…Icha dah pandai memanjat n meleset manja gitu…geram n rase hepi tengok Icha cam2…dah pandai tunjuk manja ngan aku….x kiralah ngan aku,hubby,tok mami, atoknyer tau sape yang die kenal…n then Icha dah pandai nak follow aku n papanyer…apepown aku terlalu hepi coz Icha makin membesar…

4 Comments:

  1. Jiey^Mien said...
    Hohoho.. Ian pun sama.. Tgk mama pakai tudung, dh lonjak2 happy, kalo tak amik meraung la dia.. :P
    Anonymous said...
    i love my dearest niece icha...umi syg icha...muah
    mawar said...
    i love my dearest niece icha...umi syg icha...muah
    nza said...
    comelnya icha...moga cpt besar ye!!!!

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online