✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, December 16, 2009

Icha dah pandai tata...


suke...suke...suke...Icha skang dah pandai babai...wah...sonoknyer aku...skang gi keje jerk...babai Icha...Icha babai balik....Icha dah besar rasenyer...tapi badan Icha still kecik tapi tinggi...Ikut papanyer kot...tapi rambot Icha ikal...ikut aku lah tu....x sabo rasenyer nak tunggu Icha panggey mama n papa....kehappy'an aku x leh tulis dengan kata2...hanya aku saja yang tahu...terasa happy sangat bile anak yang kite kandung,lahir n jaga dengan penuh kasih sayang mula membesar....Alhamdullilah...lagi 1, Icha skang dah pandai jeles ngan Putri...pantang mama n abah dukung Putri...Icha nangis mintak amek....kekadang bile mintak amek tu...tahan die duk jerk kat situ sambil tangan mendepa mintak amek....skang pown Icha dah duduk kat walker...laju berjalan duk walker....aku rase Icha cepat berjalan...kakinyer pown tegap n kuat...tulah penangan susu ibu....hihihihi...

2 Comments:

  1. Anonymous said...
    comel giler gambo icha masa nih...geram nyerrrrrr........senyum jek.putri lak asek nk nanges....
    farisha said...
    yeker????

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online