✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Wednesday, December 16, 2009

Hari Rabu yang Membosankan....

ngantok tol hari niey...ramai lak tu staff yang gi Retreat Transformasi...yang tinggal pown yang ado...pegawai n bozz2 semua x de...tinggal bape kerat no...keje pown semua dah setel...dah x tahu nak wat aper....so curik mase sket update blog ler...hihihihi...stori ape erk...erm...sok malam akak ajak aku sefamily lik kg at Johor...coz Sabtu niey akak n Pokteh aku wat kekah tuk anak masing2...kalu lik sok maybe x jem...kalu lik pagi Jumaat jem...penat wo duk berejam dalam keta mengharungi jem...so...atuk, yayi n sedara mara...nantikan kepulangan kami~~~~.....hihihihihi....nak post gambo pown x tahu nak post gambo aper..

ni gambo Mashimaro...hubby...nilah Mashimoro kan Hagemeru or Fukuchan...hahahahha....hari tu aku ngan hubby gaduh...kan gaduh teruk pown...gaduh men2 jerk...hihihihi...mane xnya...name patung yang kitorang dapat mase men kat Fun Fair hari tu x tahu ape name...aku cakap Mashimoro....b cx habes2 cakap Hagemeru...kelako hubby aku niey...hihihihih

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online