✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Tuesday, December 01, 2009

Happy Birthday to me~~~!!!!....


Happy Birthday to me...
Happy Birthday to me...
Happy Birthday to me...
....
....
wah terasa diriku dah tua...walaupown umo aku baru jerk 24 tahun Sabtu lepas...erm...banyak gak wish yang aku terima dari family aku....
**********
hubby aku x bagi ape2 hadiah pown...just wish kat aku jerk....dah 2 tahun x dapat hadiah besday dari hubby...erm~~~...yang penting hubby ingat aku...masa malam jumaat hari tu 27hb...b wat reminder kat hP aku...b wish..."Selamat Hari Jadi Sayang...muah..."wah...rase sedey pown ade sebab b wish...tapi sebenarnya aku dah nak merajuk ingat b dah lupa besday aku...rupanya x...b ingat...thanks hubby...pastu aku dapat mesej dari adik aku...mawar,n then abah n mama...esoknyer dapat msj dari kakak, ujang n ijat...wah...rase aku diingati...kalu x ingat dah tentu aku majuk dengan dorang...huhuhuhuhuhuhu....pastu mektam aku n adik sepupu aku,munIe...tarikh lahir aku niey same dengan adik sepupu aku...Yaya...umo nyer 11 tahun...so...to my family~~~~ Mama, Abah, Kakak, Mawar, Ujang, Ijat, Mektam, Yaya n Munie...di atas wish u'oll...sayang korang...

3 Comments:

  1. Jiey^Mien said...
    Happy befday..
    Harap blom terlewat..
    =)
    nza said...
    hepy besdy Fara.moga brbahgia slalu....sory cz dh lewat ttp ok lg kn..

    Xpelh fara, myb cara hubby fara cam gitu...skurg2nya dia ingat......

    Lain org lain cr tunjuk kasih syg....
    fARahAnNa biNTi rAhmaN said...
    yelah...tapi sedey gak...dah 2 tahun x dapat hadiah....hukhukhuk

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online