✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Sunday, July 12, 2009

bestnya tido malam tadi...

malam tadi aku tido rumah mama...bab hari ni B,abah,ijat n abang ipar aku gi mancing kat klang...pagi2 dorang g...baru jerk gerak kul 9.30 tadi..abah yang ajak gi awal2...mana tahu dapat tarik ikan 2,3 ekor pagi2 niey.....malam tadi best gila tido...sejuk dengan angin yang begitu kuat membuatkan tidokun nyenyak....walaupun diganggu oleh tangisan anak kecilku...cecece...hehehehe..ape lagi nak menyusu ler....sejuk sangat pun x best gak...bab gigil...Farisha cuti2 ni bangun awal sangat lak tu...aduh..penat aku...tapi x pe...penat2 pun Farisha x meragam...pagi2 dah ajak sembang...nampak Tok Mami dia....dia bersuara...yelah....pagi2 time keje jerk mama aku yang ngadap dia...kenal lah dia...skang Farisha baru jerk aku tidokan...leh lah aku up date blog aku ni...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online