✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Tuesday, July 14, 2009

check up Farisha...


aku baru pas gi klinik sebab Farisha check up hari ni....berat Farisha naik...4.8kg n tinggi dia 58cm...misi kat situ kata berat dia bagus dengan ketinggian ...hepi aku anak aku beratnyer naik...patutlah bila dukung dia tangan cepat penat...kuat nyusu plak tu...mana x naik...kalu anak aku dah start makan...mesti bertambah naik beratnyer...macam mana dia dalam perut,macam tu lah dia skang...aku masa mengandung kuat makan...anak pun ikut skali ler....18hb depan dia check up kali ke3...cepat tol masa berlalu...dah kena check up kali ke3 plak bulan depan...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online