✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Tuesday, July 07, 2009

Micheal Jackson

nape aku letak tajuk ni???...bab aku sebenarnya baru jerk meminati Michael Jackson ni..dulu x sangat pun..aku pun penah gak terfikir..pesal dia ni ramai no fan??..bukannya best sangat pun...setakat menari moonwalker n robotic je...tapi pas dia meninggal hari tu...tv banyak tayangkan konsert Micheal Jackson ni....aku jadi suka lak tengok...memang lagu2nya best...tapi sepanjang aku kenal manusia yang bernama Micheal Jackson ni...aku x pernah tengok konsertnya...dah tengok rasa syok...cara dia menghiburkan peminat ngan penontonnya buat orang teruja...sebab tu ramai yang histeria bila tengok konsert dia...seboleh2nya dia buat yang terbaik tuk peminatnya...lagu yang paling best sekali yang aku suka...You are not alone and Beat It..memang best lagu ni..syokk bangat...
Michael Jackson’s dikebumikan Sebagai Seorang Muslim ?
Satu laporan daripada website sceshowbiz.com mengatakan bahawa Michael jackson atau nama Islamnya Al Fatihah to Mikaeel akan dikebumikan sebagai seorang MUSLIM.Sumber terdekat mengatakan bahawa keluarga Michael Jackson akan menghormati agama yang dianuti oleh Michael Jackson.Abang Michael Jackson, Jermaine Jackson adalah seorang Muslim.Dia yang banyak mempengaruhi Michael Jackson.Raja Pop yang popular dengan lagu seperti Beat It itu dilaporkan memeluk agama Islam pada November tahun lalu selepas dia diyakini bahawa agama tersebut mampu memberinya ketenangan.Sebelum dia menganut agama Islam, dia pernah menyumbangkan sejumlah wang untuk pembinaan sebuah masjid di sebuah negara Teluk.

Michael Jackson dengan anak2nya...comel2 tu...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online