✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Tuesday, July 07, 2009

cuti lagi...


hari ni aku cuti lagi...entahlah..demam x kebah lagi..semalam melantak durian x hengat punya...makan ubat pun x jalan gak...hari ni duk umah mama lagi...busan duk umah sendiri...x da ape nak wat...kemas umah pun dah...eeeee..busannye...skang ni tengah edit blog...cari gadget yang lawa2...bagi korang ok x blog aku ni...oklah dari kosong erk???...rasa sunyi jerk blog ni sebab x da followers lagi...add member kat friendster pun...x da sapa yang masuk blog ni...kesian kepada diriku ini...huahuahua...ada rezeki adalah yang masuk blog aku n i...kalu x da...bace sendirilah aku..hehehehehe....

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online