✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Friday, July 17, 2009

:::bengang::

en3 niey aku nak luahkan perasaan aku...aku bengang tol dengan seseorang niey..opizmate aku ler...kitaorg niey 3 orang 1 team...tapi keje semua dia nak wat...camno 2???!!!...gi mane2 x pesan ape2 yang patut kitaorg wat..n then boss panggey kitaorang nak diskus pasal keje...kitaorang x tahu ape...yelah keje die nak wat sorang2..n then wat cam kite ni x wujud...n wat cam kite nie x guna...sape x bengang...pastu ape keputusan buat senyap2..last2 boss panggey kitaorang, 1 ape pun kita x tahu...aku bukan nak gaduh...sebenarnya memang aku x suke gaduh...tapi kalu orang buat aku bengang n sakit hati..time 2 jugak aku leh sound..aku pantang tol orang wat perangai camnie...skang kan leh baek sangat ngan orang..nanti orang pijak kepala kita..melainkan orang tu betul2 ikhlas baek ngan aku...x habes lagi cite pasal die nie...pastu keje kitaorang die nak kaco...pesal...x cukup lagi ker keje yang boss bagi 2?...(sorilah tengah bengang tahap babun nie)...pesal nak kaco keje kitaorang...arahkan itu ini kat kitaorang...ngalahkan boss..kita tahulah keje kita...so x payah nak sebok2..(sori..tengah bengang lagi) niey...kitaorang tahu ape kitaorang nak wat...jangan lak kata kitaorang x wat keje...sebab ko yang nak sangat wat keje sorang2...ape yang kita wat..dia dapat nama...nak keje sorang...wat team sendiri ler...buat sakit hati jerk...tapi nak wat camno...orang camni kan jenis berlagak...so redha je lah...sabar ajelah...(tengah cool siket)..hehehe...so kepada yang terasa tu...baik sedorlah diri tu yerk....

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online