✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Sunday, July 19, 2009

Malaysia vs MU


semalam Malaysia lawan MU...aku bukan minat sangat dengan bola niey...tapi bila MU lawan aku suka gak tengok...lagilah B aku minat gila ngan team Red Devil niey...aku x tahu pun ade live kat tv semalam...aku n B planning nak kuar jalan2 bawak Farisha petang semalam...tapi bila daatang jerk umah mama...Ijat kata ade live kat tv kul 5.30...B kata tunggu tengok bola...aku pun nak tengok gak Mu lawan Malaysia...best gak Malaysia main semalam...menang tipis ngan Mu...so,maknanyer player kita niey terror gak...sampaikan Alex Ferguson pun puji player kita...bangga tol aku sebagai rakyat M'sia...tapi pemandangan kat dalam stadium banyak tol yang berbaju merah...dah minat kelab bola Mu...pakai baju merah ler...tapi still sokong Malaysia...Malaysia boleh...n then kita tengok Isnin ni..M'sia lawan MU lagi...huhuhu...caiyok...caiyok..

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online