✿♥ Bersama Selamanya♥✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

✿♥ Jom Join Blog Niey ♥✿

** Disebalik nama Farisha Arianna **

Nama yang sepatutnya yang aku pilih ialah Farisha Arianna...but dalam buku sebutannya "Farisa Arina'' yang bermaksud ~~~ Farisha Arianna = Pengemudi mahir.

Tapi sebutannyer x berapa sedap...so terciptalah Farisha Arianna...n name Icha pown gabungan dari nama mama Icha, Farahanna n Ahmad Rizal...

F = Farahanna nama mama
A = Ahmad Rizal nama papa
R = Rajin
I = Icha panggilan keluarga
S = Solehah, InsyaAllah
H = Honest in Life
A = Anak yang taat pada mama dan papa, InsyaAllah....

ARIANNA = gabungan nama dari
A R I = Ahmad Rizal
A N N A = Farahanna
**** kU syUKurI aTAs niKMatmu YA ALLAh kEraNa seTIaP impiAnku untUK hidUP berSama orANg yaNG amAT kucinTA terMAkbuL juA..kiNi hidUPku LebIH leNGkap keRanA dIKurNiaKAn peRmaTA haTI kaMI yaNg kaMI imPikaN..dAn seMOga BuaH CintA kAmi niey DapAt memBAhaGIaKan kaMi...dAn SemOGa kaSIh sAYAng yaNG kAmI biNA inI aKAn kEkaL hIngGa aKHir HayAT kamI****

AMIN YA ROBALALAMIN

Monday, July 27, 2009

Good Morning.....



Good Morning to my blogger...hari niey rasa macam malas jerk...maybe hari isnin...hari pertama bekerja dalam seminggu...oh...busan pown ada...penat x hilang lagi...cuti 2 hari pown rasa cam x cukup jerk...x tahu nak makan aper pagi niey...makan benda yang sama pown rasa muak gak...nak makan roti canai...serik...ada kes...eee...geli nak cite...makan kueh pown x tahu ape yang ada kat kantin bawah ofis...jemulah makan makanan yang sama jerk...tapi disebabkan lapo..so aku telan jerk lah...warghhhh...ngantok lak pagi2 camniey datang ofiz..hari niey farisha bagun lewat sket..kul 7 suku...bila dia bangun lewat sket rasa x best..bab dia bangun pagi jerk skang,terus senyum...buat aku rasa malas nak gi keje...skang Farisha dah pandai ngiring..lagi 3,4minggu maybe dia akan meniarap...cepat betul anak aku niey mengiring n nak meniarap....macam Putri...3bulan lebey dah meniarap...perangai farisha sebijik cam Putri...mana x nya..selama aku pregnant aku asek ngadap Putri jerk...x jumpa 1 hari pown dah rindu...x sabar nak tengok Farisha meniarap...seronok tengok perkembangan anak dari sehari ke sehari...detik tulah yang paling berharga buat diri aku n Hubby...

2 Comments:

  1. Aja said...
    Masa ni la kena beri masa kat baby betul2. Stage ni, masa cepat berlalu.Sedar2 dia besar dah boleh berlari.. masih rindu masa budak2 ni jadi baby...hahaha
    Farah Rahman said...
    yelah...rasa hepi bila anak makin membesar...

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online